Яна Мицева

Консултант по личностно развитие

Яна Мицева

Консултант по личностно развитие
0988761944
lifelines@wservs.com

Биография

Казвам се Яна Мицева. Консултант по личностно развитие и сертифициран практик по техники за емоционална свобода (ТЕС) и пренареждане на матрицата (ПМ).

Енергийната психология преобърна живота ми! В положителен смисъл. Справих се с множество емоционални и физически проблеми, които имах и не откривах стандартно решение, което да ме удовлетворява. Енергийната психология ми даде възможност да работя с техники с огромен потенциал и с прекрасни резултати.

Работила съм с немалък кръг от хора. Надявам се и занапред да имам честта да съпровождам още много хора по пътя им към емоционалната свобода, щастието, радостта от живота и искрената безусловна любов!

От доста години съм активист в сферата на бременността, раждането и родителството. Подобряването на начина по който жените изживяват бременността, раждането и майчинството са ключови за самооценката на една жена, както и във връзката майка-дете. Самоуверената, осъзната майка, отглежда самоуверени и осъзнати деца, които след това се превръщат в самоуверени и осъзнати възрастни и родители. А енергийната психология има чудесни инструменти за постигането на това.

All session by Яна Мицева