Мини Академия за Родители

Какво ще се случи на събитието?

Мини Академия

Ще си говорим за темите, свързани с личното щастие на родителите, грижата за себе, как да прекарваме качествено време с детето, ранно детско развитие и организиране на личното време. 

Клуб на майките

Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. 

Кафе-пауза

В съботния ден ще имате възможност да се запознаете с други родители, които минават през същия етап на живота в момента, да споделите и обмените опит. 

МИНИ АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ

ЩЕ СЕ Проведе НА 7 ОКТОМВРИ от 09:30 часа

на 2ри етаж в Bulgaria Mall

През 2017 г. Bulgaria Mall стартира най-новия си семеен проект, наречен „Клуб на майките“. Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца. Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. Есенната поредица събития, които „Клубът на майките“ инициира, са три поредни семинара “Мини Академия за родители”, които ще се случат на 16 септември, 7 октомври и 11 ноември. Семинарите ще включват разнообразно съдържание, насочено към различните възрастови групи деца. 

09:30-10:00 Регистрация.
10:00-10:40 МАРИЯ КАМЕНОВА – Ранно детско развитие по метода на Глен Доман
 
Глен Доман смята, че всяко бебе може да бъде научено да чете, да говори чужд език, да свири на музикален инструмент и още много други неща – възрастта 0-5г. е най-ефективното време за развитие и само от родителите зависи да предоставят на детето тази възможност. 
10:40-11:10 ИВЕЛИНА АЛЕКСАНДРОВА – Как да прекарваме качествено време с детето
 
Родителите често се чувстват виновни, че в забързаното ежедневие, балансирайки между работата си, времето, прекарано със семейството, и времето за себе си, не отделят достатъчно време за децата си. А те растат покрай нас. Защо обаче е по-важно как прекарваме времето, а не колко време прекарваме с децата си, и какво означава “качествено” време?
11:15-11:30 ПОЧИВКА ЗА КАФЕ
 
Топли напитки и вода ще са осигурени от PlayPark и Bulgaria Mall.
11:30-12:00 КАЛБИЕ ХОДЖЕВА – Погрижи се за себе си!
 
Колко често планирате време за себе си? Не остава време, защото има по-важни неща като детето, дома, партньора, работата, приятелите…Какво ще се случи, ако не намерите това време? 

12:00-12:45 ЯНА МИЦЕВА – Чист и подреден дом – идеи за заети майки

 
“Не обичам домакинската работа, но за сметка на това, разхвърляният дом ми действа психически зле – депресира ме, напряга ме, изтисква енергията ми. А когато имаш три деца и мъж, картинката е… разхвърляна.
Преди около 7 години започнах да търся къде се срещат мързеливата домакиня и любителката на чистото и подреденото. Оказа се, че се срещат на едно неочаквано място…” 

Регистрацията за събитието е затворена.

Партньори

Медийни партньори

Видеа