Какво ще се случи на събитието?

Мини Академия

Ще си говорим за темите, които вълнуват родителите преди раждането – пренатално възпитание, проследяване на нискорискова бременност, естественото раждане, първи грижи, “бебеносене” и ранно детско развитие.

Клуб на майките

Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. 

Кафе-пауза

В съботния ден ще имате възможност да се запознаете с други родители, които минават през същия етап на живота в момента, да споделите и обмените опит. 

МИНИ АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ

ЩЕ СЕ Проведе НА 13 май от 10:00 часа

на 2ри етаж в Bulgaria Mall

Програма

През 2017 г. Bulgaria Mall стартира и най-новия си семеен проект, наречен „Клуб на майките“. Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца. Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. Първите събития, които „Клубът на майките“ инициира, са три поредни семинара Мини Академия за родители, които ще се случат на 18 март, 22 април и 13 май. Семинарите ще включват разнообразно съдържание, насочено към различните възрастови групи деца. 

Лектори

Регистрация за събитието

Участието е напълно безплатно, но препоръчваме предварителна регистрация заради ограничения капацитет на залата.

Регистрация за събитието

Партньори

Медийни партньори

Минало Събитие 

ДЕТЕТО И ЛЯТОТО
100+ семейства, 7 вдъхновяващи лектора и нетуъркинг зона

 

Прочети повече

 

Видеа