Какво ще се случи на събитието?

Мини Академия

Ще си говорим за темите, свързани с личното щастие на родителите, грижата за себе, как да прекарваме качествено време с детето, ранно детско развитие и организиране на личното време. 

Клуб на майките

Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. 

Кафе-пауза

В съботния ден ще имате възможност да се запознаете с други родители, които минават през същия етап на живота в момента, да споделите и обмените опит. 

МИНИ АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ

ЩЕ СЕ Проведе НА 11 ноември от 09:30 часа

на 2ри етаж в Bulgaria Mall

През 2017 г. Bulgaria Mall стартира най-новия си семеен проект, наречен „Клуб на майките“. Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца. Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. Есенната поредица събития, които „Клубът на майките“ инициира, са три поредни семинара “Мини Академия за родители”, които ще се случат на 16 септември, 7 октомври и 11 ноември. Семинарите ще включват разнообразно съдържание, насочено към различните възрастови групи деца. 

Лектори

Партньори

Медийни партньори

Видеа